Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Aug 10, 2021

Genpres er tilbage efter lang sommerferie. 


Tom, Morten og Karsten har meget, der skal vendes, så derfor hermed velkommen til den længste udgave af Genpres nogensinde. 

I programmet kigger Carstensen, Olsen og Krogh på deres tre respektive hold FCK, Brøndby og FCM. Der bliver gået i dybden med de kampe, der allerede er spillet både i Superligaen og Europa. 

Og der bliver diskuteret livligt om de tre klubbers transfervinduer, hvor specielt Brøndbyfan Morten Olsen ikke er det mest optimistiske menneske. 

Krogh er glad for at Kaba snart er fortid, og Carstensen er glad for det, der er kommet ind og ikke specielt imponeret over måden Victor Fischer forlod klubben på.