Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Jun 28, 2019

Flere har spurgt mig, om Genpres er dødt. Det er det ikke. Men for at citere den flinkeste træner, jeg har mødt til dato, så har jeg været i en proces.

For dem, der ikke ved det, så kører jeg skidtet selv. Skriver, finder gæster, er vært og redigerer. Og jeg har ikke haft en sponsor siden nytår, så jeg har kørt det ned i gear.

 Og så har jeg haft helt absurd travlt med et stort projekt, der har nul og en fis med fodbold at gøre; en DR2-dokumentar om Nye Borgerlige, som jeg er instruktør på, og som blev sat i søen for tre år siden.

Nuvel – Genpres fortsætter helt sikkert en gang eller to om måneden efter sommerferien. Det faste format om Superligaen med fokus på FCK, Brøndby og FCM med mig selv, fodboldkommentator, FCM-fan og fodboldskribent for Euroman Karsten Krogh og journalist og en af to folk bag Brøndbypodcasten Den Gamle Hytte Morten Olsen kommer til at køre en gang om måneden. Måske der så kommer mere til.

Jeg er i mellemtiden også begyndt at producere podcasts til Yousee under deres Yousee More-univers, hvor jeg laver podcasten Sport Inside til deres app. Den minder i form ret meget om Genpres, men det handler ikke altid om fodbold. Ind til videre er der lavet en række fodboldprogrammer, men også et program om Caroline Wozniacki, ligesom der er et par Tour de France-pods på vej.

For at høre Sport Inside kræver det, man er kunde hos Yousee. Du kan læse mere på more.yousee.dk for at se, hvordan du får adgang. Det gælder både folk der er er kunder hos yousee og folk, der ikke er. Dem, der er kan tilvælge Sport inside i yousees selvbetjening.

Jeg håber dem af der kan, vil lytte med. Og så arbejder jeg videre med måske at få sat produktionen lidt i vejret på Genpres, når tiden tillader det.

God sommer og på genhør