Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Nov 30, 2018

I denne Genpres-episode, der er præsenteret af NordicBet, kigger Tom Carstensen på Superligaen med fokus på topstriden. Det gør han sammen med Karsten Krogh, der mangeårig fodboldkommentator og glødende FC Midtjylland fan og med stort kendskab til klubben.

Med I studiet er også journalist, Morten Olsen, hvis hjerte banker for Brøndby IF. Morten laver blandt andet Brøndbypodcasten, der går under det midlertidige navn Oscar.

FCK slog FC Midtjylland i topkampen i søndags. Kapløbet om mesterskabet er stadig komplet åbent med FCK tre point foran midtjyderne.

Fra dem er der hele ni point ned til 3. Pladsen, hvor Esbjerg ligger – med OB, Brøndby og Horsens to point efter dem på en delt 4. Plads. Vestegnen har fået lidt gang i pointhøsten igen efter en skidt periode, hvor man rutchede ud af slutspilspladserne, som de nu er tilbage på.