Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Nov 2, 2018

I sidste weekend hamrede FC Barcelona Real Madrid ud af banen med 5-1 i El Clasico. Endda uden Messi på banen, da den lille troldmand er skadet. Det – og en række andre skrækkelige resultater – kostede træner Loptegui jobbet – som han kun har haft det i 140 dage - siden Zidane stoppede. Er Real Madrid ramt af salget af Ronaldo, og hvorfor træder ingen af de andre store stjerner mere i karakter. 

Det og et kig på FC Barcelona, den lidt overraskende stilling og danskerne i La Liga kigger Tom i denne episode, der er præsenteret af NordicBet, på sammen med Nicolai Lisberg i Barcelona og Thorsten Jensen, der er Real-fan og tidligere kommentator på Canal 9 og Viasat.