Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Oct 5, 2018

Specialformatet af Genpres, hvor Tom sammen med Sørgen Sorgenfri og Jakob Genz fokuserer på verdens største liga, er tilbage fra sommerferie. 

Mourinho og United er i problemer, Liverpool imponerer og Tottenhams stadionbyggeri er gået op i bajere og narko på byggepladsen - det er nogle af historierne, du kan høre. 

Hør også gæsternes bud på bedste spiller, den største historie, største klovn og mange andre kategorier. Og så taler gæsterne om det imponerende antal danskere i Premier League, der nu betyder, at vi næsten kan stille et fuldt landshold udelukkende med spillere fra Premier League - noget, der vist aldrig er sket før i Danmarkshistorien.