Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

May 18, 2018

Genpres kigger i denne uge på Liverpools bedste sæson i mange år. Klopps projekt i havnebyen ser ud til at lykkes, og ud over at ligge foran både Arsenal og Chelsea, har det angrebslystne hold spillet sig i Champions League-finalen mod Real Madrid.
Tom har besøg af to store Liverpoolfans. Den ene er mangeårig toptræner Allan Kuhn, og den anden er Karsten Krogh, der er mangeårig fodboldkommentator. Hør blandt andet, hvorfor Liverpools angrebstrio er den bedste i verden, hvorfor Liverpool nu igen kan købe spillere på øverste hylde og hvorfor det er godt, det er Real og ikke Atletico Madrid, Merseysideklubben står overfor i finalen i verdens største klubturnering.