Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

May 3, 2018

En af fodboldens største gentlemen takker efter denne sæson af. Arsene Wenger vil være fortid i Arsenal – klubben han har kørt i 22 år og ført til en masse titler. En klub, han ganske enkelt har lavet helt om. Arsene Wenger er Arsenal. De senere år har der jævnligt været murren i krogene om, hvorvidt han skulle stoppe, da det har knebet lidt med antallet af pokaler i skabet. Men Wenger har år efter år fået Arsenal i Champions League, så hvad end man er Wengerfan eller ej, så kan man ikke komme uden om, at han efterlader et kæmpe tomrum.

I dag har Tom besøg af Thomas Noppen og Thomas Bansø. Begge er kæmpe Arsenalfans, Noppen har tidligere drevet den danske Arsenalblog The Danish Bergkamp. Bansøe er redaktør på Ronaldo.com, og de følger begge Arsenal helt tæt.