Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Nov 25, 2021

Genpres i denne uge er præget af frustration hos Krogh, der er pænt træt af nederlaget hjemme mod Brøndby og Tom, der er ved at blive idiot over, at FCK igen og igen smider muligheden for at indhente FCM på gulvet. Morten er til gengæld en glad julegris, fordi Brøndby har glemt, hvordan man taber fodboldkampe og nu er helt inde i mesterskabskampen igen.

 

Du kan også more dig over, hvordan det lyder, når panelet håndterer udleveringen af de nyeste produkter fra Genpres’ sponsor Manscapeds fremsendte pakker med udstyr til mandlig grooming. Klunkeshampoo er et ord, der for første gang bliver sagt i Genpres.

 

For 20 procents rabat på verdens førende produkter inde for mens grooming så gå ind på www.manscaped.com og brug rabatkoden GENPRES.