Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Dec 28, 2017

De britiske trænere har – fraregnet Sir Alex – bestemt ikke domineret Premier League de sidste 25 år. De er trænere i klubber under toppen og hentes ofte ind for at redde klubber, der er tæt på nedrykning.

Moyes, Big Sam, Pardew, Redknapp, Hodgson. Alle store britiske trænernavne – men ingen af dem har vundet noget nævneværdigt.

Ingen engelsk manager har nogensinde vundet Premier League i de 25 år, den her eksisteret.

Lige nu er trænerne i topklubberne en spanier, en portugiser, en italiener, en tysker og en franskmand.

Pardew overtog for Pulis, Hodgson er kommet ind for at redde Crystal Palace, Moyes for at redde West Ham, Sam Allardyce i Everton. Og Mark Hughes tumler rundt og er ved at sikre Stoke nedrykning.

Hvorfor har de britiske ikke større succes i engelsk fodbold? Det kigger Tom sammen med Søren Sorgenfri og Jacob Genz på i Genpres Julestue 2.0.