Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Jul 27, 2017

Landets næstbedste række, NordicBet LIGA, er tilbage. Genpres har talt med tre trænere og sportsdirektører om den kommende sæson. 

Esbjerg og Viborg måtte tage turen ned i NordicBet LIGA sidste år. Det var en hård omgang for både spillere og den sportslige ledelse. I denne uges udgave af Genpres taler Tom med Ted van Leeuwen, der sportsdirektør i Esbjerg og cheftræner i Viborg FF Johnny Mølby om, hvordan man griber det an, når man rykker ned. Hvilke taktiske udfordringer det giver, og hvordan man skal til at vænne sig til at være det angribende hold i stedet for at forsvare sig i Superligaen.

Tom taler også med Nykøbing FC’s træner Jens Olsen om de store ambitioner, der er kommet i klubben efter Claus Jensen og Claus Meyer har investeret i klubben. I 2020 skal klubben ligge  i superligaen er drømmen på Falster.