Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Nov 18, 2020

Jess Thorup har overtaget trænersædet i FCK efter Solbakken. Det bød på en øretæve af rang i Superligadebuten i Herning. 

FC Midtjylland har tabt de første tre kampe i Champions League. I Brøndby er der frustration over langtidsskade til ny meget lovende back fra Paraguay. 

Det og meget andet taler Tom...


Nov 6, 2020

Et nyt bogforlag har set dagens lys i Denmark. Det hedder Helmin og Sorgenfri og er startet af de to ultragarvede fodboldjournalister Jesper Helmin og Søren Sorgenfri. Helmin er en af bagmændene bag bold.dk og Sørgen Sorgenfri har gjort sig bemærket som fodboldjournalist med stort fokus - en imponerende hitrate -...


Oct 30, 2020

I denne udgave af Genpres taler Krogh, Olsen og Carstensen om om FCKs behandling af Ståle og rugbykampen mod AGF. 

De tre taler også om BIF, der spiller godt, men som nu er begyndt at tabe og om, FCM, der er blevet klogere på niveauet i Champions League. 


Oct 7, 2020

Er Brøndbys maksimum point bare et fata morgana? Kan Zanka ændre FCKs elendighed? Hvorfor kan FCM ikke præstere med reserverne i Superligaen?
Og til sidst - stort AaB-tema. AaB-connoisseur Jesper Jacobsen er i studiet for at lære os om de rød- og hvidstribede.


Sep 30, 2020

Tom Carstensen er sur over umuliusserne i Parken. Morten Olsen er glad over BIF's drømmestart. Karsten Krogh er trods stilling og europæisk stadig lidt sur.

I denne udgave af Genpres kigger vi på FCK, der efter tre kampe roder rundt i bunden af tabellen med kun et point. De tre herrer taler om BIF, der ligger er i...