Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Dec 18, 2020

AGF-tema!

Genpres har besøg af fodboldkommentator Henrik Hvillum, der gør Tom Carstensen og Karsten Krogh klogere på de Hviie - en klub han har fulgt det meste af sit liv.

Vi diskuterer selvfølgelig også FCKs optur og FCMs træthed i årets sidste Genpres.


Dec 11, 2020

Carsten Johansen og Karsten Krogh er i studiet med Tom Carstensen for at tale om deres nye Liverpool-bog You Never Walked Alone. Snakken går om Klopp, Dalglish og Ferguson, men også om Margaret Thatcher, ræverøde Liverpool, kampen mod London og hadet til Manchester.


Dec 4, 2020

FC Midtjylland fik point ude mod Atalanta. FCK fik første sejr under Thorup og spillede bedste halvleg i et år. Brøndby ligger med to sejre over Vejle og Lyngby nummer et. 

Tom har inden udsendelsen haft en samtale med Jes Thorup, som han løfter lidt af sløret for. Blandt andet var Thorup inde over ansættelsen af...


Nov 18, 2020

Jess Thorup har overtaget trænersædet i FCK efter Solbakken. Det bød på en øretæve af rang i Superligadebuten i Herning. 

FC Midtjylland har tabt de første tre kampe i Champions League. I Brøndby er der frustration over langtidsskade til ny meget lovende back fra Paraguay. 

Det og meget andet taler Tom...


Nov 6, 2020

Et nyt bogforlag har set dagens lys i Denmark. Det hedder Helmin og Sorgenfri og er startet af de to ultragarvede fodboldjournalister Jesper Helmin og Søren Sorgenfri. Helmin er en af bagmændene bag bold.dk og Sørgen Sorgenfri har gjort sig bemærket som fodboldjournalist med stort fokus - en imponerende hitrate -...