Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Dec 20, 2019

Tom er i denne podcast noget så sjældent som glad. For trods et vanvittigt pointsnit fra FCM er der alligevel kun fire point mellem dem og FCK, efter FCM tabte til AGF i årets sidste kamp. Karsten er derfor ikke tilfreds - specielt ikke med dommerne, som han mener giver FCK en masse gaver.

Og mens FCM og FCK har...


Dec 16, 2019

I denne specialudgave af Genpres, har vi besøg af forfatteren til årets julegavehit i boghandlerne. Rune Skyum har fulgt Nicklas Bendtner tæt i en flere år, og det er det kommet den anmelderroste bog "Begge Sider" ud af. 

I programmet får vi flere detaljer, du hverken kan læse i bogen eller har hørt andre...


Dec 6, 2019

I denne udgave af Genpres er fokus på det nyligt overståede morgenderby som Viktor Fischer og Kalle Johnsson vandt for københavnerne. 

Sprechstallmeister er derfor Karsten Krogh fra Herning, mens Tom Carstensen og Morten Olsen debatterer kampen. 

Krogh får også lov til at forholde sig til et muligt midtjysk...


Nov 22, 2019

Genpres Superligatoppen om FCK, Brøndby og FCM er tilbage. Denne gang handler det om situationen i Superligaen efter Midtjylland kørte FCK over i Herning. 

Holdet fra heden er nu syv point foran københavnerne. Og Brøndby er nu kun tre point efter FCK efter fem sejre i træk. 

Carstensen er træt af at se på...


Nov 8, 2019

Seneste udgavve af Genpres Superliga - De Tre Store er rekordlang og handler om FCK's forlængelse med Zeca, den kommende topkamp i Herning og Kaiser i Brøndby.

Carstensen er tæt på at skrige af jubel over kaptajnens forlængelse, Olsen er ikke specielt optimistisk i forhold til Brøndby, og Krogh er ikke helt så...