Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Oct 26, 2018

Aston Villa er den femte mest vindende klub i England. Men Villa spiller for tredje sæson i træk i den næstbedste række The Championship. Det gør nas på fansenes selvforståelse. 

I denne episode af Genpres, der er præsenteret af NordicBet, kigger Tom på traditionsklubben fra 1874. 

Med sig til at gøre os...


Oct 16, 2018

Som en mand på vej til skafottet. Så kontant beskriver en af de to gæster i denne uges Genpres situationen omkring trænersituationen i hans hjerteklub - Manchester United.

Tom sætter i denne uge fokus på en af verdens største klubber - og i den grad brands - Manchester United. Siden Alex Ferguson i 2013 forlod...


Oct 12, 2018

Her i Nations League-pausen kigger Tom på det danske landshold i kølvandet på VM-slutrunden. Gæsterne er mangeårig fodboldkommentator og indædt landsholdskender Karsten Krogh – og Søren Jakobsen sportsjournalist og tidligere redaktør på oddsforum.  

Krogh mener, at Danmark med lidt held mod Kroatien kunne...


Oct 5, 2018

Specialformatet af Genpres, hvor Tom sammen med Sørgen Sorgenfri og Jakob Genz fokuserer på verdens største liga, er tilbage fra sommerferie. 

Mourinho og United er i problemer, Liverpool imponerer og Tottenhams stadionbyggeri er gået op i bajere og narko på byggepladsen - det er nogle af historierne, du kan...