Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Sep 28, 2018

I denne uge fokuserer Genpres og Tom på Superligaen, hvor der nu er spillet ti runder. FCK havde en forfærdelig sæson sidste år i den hjemlige liga, men i år er københavnerne i den grad kommet efter det med Viktor Fischer og hjemvendte Dame N’Doye i helteroller. 

FC Midtjylland spiller ikke kønt - men...


Sep 21, 2018

Fans of West London club, QPR, have endured a rough start to the season in the Championship. A 7-1 loss away against West Brom in one of the four first matches that resulted in four losses made the talk on whether or not the right manager was running things begin to emerge.

Since then, the club has turned things around...


Sep 21, 2018

De har været meget grueligt igennem i denne sæson - og de seneste. QPR’s fans er en vedholdende skare. Klubben er ved at vende en forfærdelig sæsonstart til noget bedre efter fire nederlag i fire kampe - og 7-1 ude mod West Bromwich Albion. 

Samtidig hænger man med røven i den økonomiske vandskorpe, da man har...


Sep 14, 2018

I denne uge er den runde bold skiftet ud med den ovale, når Tom byder Marie Louise Balling og Lars Aanæs indenfor i studiet til en snak om NFL, der lige er gået i gang igen på den anden side af Atlanten.

Kan Tom Brady og Patriots blive ved med at være en dominerende kraft efter 5 Super Bowls-sejre på 17 år? Hvem...


Sep 7, 2018

Pengene styrer mere og mere i fodbolden. Til en grad, så vært, Tom Carstensen, får hovedpine og ganske enkelt bliver stiktosset. Seneste skud på idiotien er, at La Liga har besluttet, at der hvert år skal spilles en turneringskamp i USA - i denne sæson bliver det catalanske derby Girona mod Barcelona, der spilles...