Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

May 26, 2018

I denne uges podcast sætter Tom fokus på den nyligt afsluttede sæson i den bedste engelske række, Premier League. Manchester City vandt helt suverænt, og Salah har været årets bedste spiller, lyder dommen fra de to gæster blogredaktør, Søren Sorgenfri, og Premier League-skribent, Jakob Genz.

De to sætter...


May 18, 2018

Genpres kigger i denne uge på Liverpools bedste sæson i mange år. Klopps projekt i havnebyen ser ud til at lykkes, og ud over at ligge foran både Arsenal og Chelsea, har det angrebslystne hold spillet sig i Champions League-finalen mod Real Madrid.
Tom har besøg af to store Liverpoolfans. Den ene er...


May 9, 2018

Brøndby IF er i gang med den bedste sæson i 13-14 år. Og ser i skrivende stund ud til at kunne tage the Double. Derfor kigger Tom i denne uge på klubben, han ellers ikke er synderligt vild med. Det gør han i selskab med Journalist, TV- og radiovært Mikkel Frey Damgaard, og journalist Morten Olsen, der blandt andet...


May 3, 2018

En af fodboldens største gentlemen takker efter denne sæson af. Arsene Wenger vil være fortid i Arsenal – klubben han har kørt i 22 år og ført til en masse titler. En klub, han ganske enkelt har lavet helt om. Arsene Wenger er Arsenal. De senere år har der jævnligt været murren i krogene om, hvorvidt han...