Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Jan 26, 2018

I denne uge er det tid til endnu en omgang fokus på verdens største liga. Sorgenfri og Genz er det faste panel, når tom hiver dem igennem en lang række kategorier omkring Premier League.

De kigger blandt andet på top, bund, månedens hold og så en række andre store, små og underlige historier. Som hele misæren...


Jan 19, 2018

Our host Tom fell in love with AFC Wimbledon when he lived in London. He – and thousands of others – are co-owners of the fan-owned club that has become the success story of a football club owned by and driven by fans.

Wimbledon FC was robbed and kidnapped from its community and moved to Milton Keynes about 100...


Jan 19, 2018

Tom forelskede sig i AFC Wimbledon, da han boede i London. Han – og mange tusinde andre fans– er medejere af klubben, der vel er den største succeshistorie om fans, der ejer og driver en fodboldklub.

Wimbledon FC blev stjålet af rigmænd, der ville have et fodboldstation ved siden af en IKEA i Milton Keynes...


Jan 11, 2018

Bundesligaen er tilbage efter en kort vinterpause. Ligaen bliver i år ikke vist på dansk TV, hvilket er håbløst. Men bare fordi den ikke bliver vist i Danmark, holder den ikke op med at være vigtig.

Tom har i denne uge besøg af Henrik Hvillum og Rasmus Elgaard, der er de to i Danmark, der har kommenteret...


Jan 5, 2018

Tom kigger i denne uge på de enorme penge, der er i fodboldens verden. Med sig til at kigge på det, har han førende fodboldøkonom, Jesper Jørgensen, der er partner i Deloitte og har arbejdet med fodboldøkonomi i mange år.

Tom er som sædvanligt mildt sagt konservativ til den eksplosive udvikling i pengebeløb,...