Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Dec 21, 2018

I årets sidste Genpres, præsenteret af NordicBet, har Tom besøg af Søren Sorgenfri og Jakob Genz. De tre kigger på toppen af Premier League – og ikke mindst fyringen af Mourinho i Manchester United.

Kan Liverpool holde kadencen, og hvad betyder det for Tottenham, at man nu endelig kommer tilbage til lokalområdet...


Dec 14, 2018

Året lakker mod enden. Årets sidste to programmer handler om verdens største liga. Første program handler om bunden af ligaen. Hvem overlever, hvem gør ikke . Og så kigger Tom sammen med sine to gæster Jakob Genz og Søren Sorgenfri på de to fyringer, der allerede har været i Fulham og Southampton. 

Dette...


Nov 30, 2018

I denne Genpres-episode, der er præsenteret af NordicBet, kigger Tom Carstensen på Superligaen med fokus på topstriden. Det gør han sammen med Karsten Krogh, der mangeårig fodboldkommentator og glødende FC Midtjylland fan og med stort kendskab til klubben.

Med I studiet er også journalist, Morten Olsen, hvis...


Nov 23, 2018

Det danske fodboldlandshold har haft en rekordsæson. Ingen nederlag i et VM-år og ligger nu nummer ti på FIFA’s verdensrangliste. Det må siges at være imponerende. Men hvis man kradser i overfladen, er der plads til solide forbedring. Det mener dagens to gæster, der er mangeårig fodboldkommentator Karsten...


Nov 16, 2018

I denne måneds udgave af Genpres Premier League Special, der er præsenteret af NordicBet, har Tom lavet formatet lidt om. Han og blogredaktør Søren Sorgenfri kigger på top og bund - og så går de lidt i dybden med pengene i Premier League. For ligaen er ramt af protester fra fans over, at den afgårende direktør...