Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Oct 18, 2017

I denne uges udgave af Genpres tager Tom et kig på AGF. Den århusianske klub har ikke vundet en pokal i over 20 år, og de sidste elleve år har budt på tre nedrykninger fra Superligaen.

Meget kan man sige om AGF. Men kedeligt er det aldrig. For nyligt blev endnu en træner losset ud af træningsanlægget...


Oct 13, 2017

I denne uges Genpres kigger vi på landsholdets comeback, og hvad der pludselig ligner en stor chance for VM – blandt andet med hjælp fra dokumentarist, der har fulgt landsholdet bag facaden i to år.

Der er sket et eller andet med landsholdet siden Åge Hareide kom til. Der er en større glæde, et mere direkte spil...


Oct 6, 2017

I denne uges genpres nørder Tom ”The Special One” og mesteren af Tiki-Taka. Det er endda så nørdet, at de to gæster begge underviser på universitetet. Men det er det ikke mindre sjovt af. Drillo udråbes blandt andet som inspirationskilde for Mourinho af Bo Kampmann Walther. Lyt med!

Genpres er rykket til...


Oct 3, 2017

I denne uge kan du stifte bekendtskab med Genpres nye format – Premier League Special. Fremover går vi en gang om måneden helt tæt på verdens største liga – den bedste engelske række.

Tom udnævner sammen med panelet vinderne – og taberne – i en lang række kategorier. Vi udpeger bedste klub, bedste...


Oct 3, 2017

Benitez, (halv)bare damer og bold – velkommen til Newcastle!

NordicBets Jakob Genz har været til Newcastle – Stoke i weekenden. Genpres tegner i dag et portræt af Englands svar på AGF: Tårnhøje forventninger, der sjældent leves op til.

Jakob Genz har danset på bordene, fået kraftigt insinueret, at det ikke...