Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Aug 31, 2017

I denne uge kigger Genpres på Bundesligaen. I studiet er de to nok største Bundesliganørder med - Henrik Hvillum og Rasmus Elgaard. Det er de to danskere, der har kommenteret flest Bundesligakampe i Danmark.

Tom tager med de to en rundtur i det tyske og taler om blandt andet Bayerns dominans, og om der er nogen, der...


Aug 24, 2017

Denne uges podcast er en reportage, hvor Tom har taget temperaturen på tingenes tilstand i FCK. Det skete omkring PlayOff-kampen mod Qarabaq. Tom taler med fans, FCK-legenden Michael Johansen og blogredaktør om FCK’s sæson, der har fået en del kritik med på vejen.


Aug 22, 2017

Tom Carstensen of our podcast Genpres has travelled to London to meet Football Lads Alliance. The groups is fairly new and gathered 10.000 for the first demonstration against extremism and terror. FLA wants the UK government to do more to combat terror attacks against the British people. 

The FLA is an interesting thing...


Aug 18, 2017

Denne uges Genpres tager pulsen på den netop startede Premier League-sæson 2017/2018. Tom taler med nordicbets blogredaktør Søren Sorgenfri og mangeårig fodboldkommentator og Liverpoolfan Karsten Krogh om udsigterne til den kommende sæson. Begge er enige om, at mesterskabet ender i Manchester – og der er store...


Aug 11, 2017

Hårde fodboldfans samler sig mod ekstremisme – Genpres i London.

Den nye protestbevægelse Football Lads Alliance samlede 10.000 fodboldfans – en del af dem hooligans – i en fælles protest mod terrorisme – og den britiske regerings håndtering af problemet – i deres første demonstration, der blev ignoreret...