Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Apr 28, 2017

Ronaldo og Bale kan smutte til sommer, og Eriksen kan komme ind på Barcelonas midtbane. Atletico Madrid kommer i store problemer, hvis de mister både træner og den gamle hjemmebane.

Det er bare nogle af de ting, Genpres kommer omkring i denne uges udgave. Gæsterne er to übernørder, når det kommer til...


Apr 21, 2017

I denne uge er Genpres rejst til London igen. Denne gang for at kigge nærmere på en af verdens mest frygtede klubber – Millwall. Klubben er kendt verden rundt for sine vilde fans. Tom Carstensen kender klubben godt og har besøgt den mange gange. I denne uges podcast taler han med blandt andet Poul Hübertz, der har...


Apr 6, 2017

Denne uges Genpres gør status på Premier League so far. Tottenham har hentet lidt på Chelsea, og klubben fra den fattige del af Nordlondon lavede et vildt comeback mod Swansea efter at have været bagud 0-1 frem til 88. Minut. Kampen endte 3-1 til Tottenham.

Samtidig vandt Chelsea hjemme mod Manchester City – en...