Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Mar 31, 2017

Genpres har i denne uge besøg af tidligere landsholdsspiller og FCK- og Boltonspiller, Michael Johansen, på besøg. Han er i dag fodboldagent og følger topfodbold tæt.

Jeg taler med Johansen om den netop overståede landskamp og om, hvorvidt det er godt nok, at Danmark lige nu er, hvor vi er – både i puljen –...


Mar 23, 2017

Ugens podcast kigger nærmere på Tottenham, der er i gang med en virkelig god sæson. Klubben fra White Hart Lane har hele ni point (dog med en kamp mere) ned til arvefjenderne fra Arsenal – og det kan være sæsonen, hvor man endelig slutter over Wengers tropper.

Det vil være en stor fjer i hatten for de...


Mar 15, 2017

Genpres’ Tom Carstensen har I denne uge rykket udsendelsen til Holland. Her hører vi blandt andet fra assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson, der fortæller om sit indtryk af styrkeforholdet mellem dansk og hollandsk fodbold.


Vi hører også om, hvordan det føles for hollænderne, at være gået fra at vinde...


Mar 9, 2017

Man kan klæbe mange titler på Adam Holm. Mest kendt for sine ti år som vært på DR2-flagskibet Deadline. Også PhD i Historie – og i dag freelancejournalist, forfatter, klummeskribent og generelt journalistisk altmuligmand. Ja han har sågar været vikar for Kisser i Den Korte Radioavis på Radio24Syv, da hun var...


Mar 2, 2017

I denne uge er Genpres rykket til London. Her møder vi Casper Ankergren, der de sidste ti år har spillet i Leeds og Brighton i Championship med en enkelt afstikker til League 1, da alt væltede i Leeds økonomisk.

Tom får en lang snak med Casper om livet i den næstbedste engelske række. En række, der økonomisk...