Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Feb 23, 2017

I ugens udgave af Genpres taler vi om Danmarks placering på den europæiske rangliste – de såkaldte koefficientpoint.

Vi kigger nærmere på Danmarks placering, om vi gør det godt nok, og hvad vi kan gøre bedre. Hvem der er vores store modstander og hvor meget pengene betyder?

Vi kigger også lidt på talentdelen...


Feb 16, 2017

Søndag er der københavnerderby i Parken, når FCK tager imod Brøndby. Ugens podcast handler om derbyet og de mange aspekter om Danmarks største kamp.

Vi har næstformand for Brøndby Support Sarah Agerklint og Jonatan Nitsche Folkver, vært på FC København Fanradio, tidligere næstformand i FCKFC og tidligere...


Feb 9, 2017

Ødelægger pengene – og UEFA – fodbolden?

Ugens udgave af Genpres handler om pengenes enorme indflydelse i moderne fodbold.

Gæsterne er Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen og Bundesligaekspert og kommentator på Eurosport, Henrik Hvillum.

I programmet bliver der blandet andet talt om den...


Feb 2, 2017

I denne uges Genpres sætter vi fokus på mestrene i lige ved og næsten: Arsenal. I år har de set bedre ud end i mange år. De har banket igennem FA-cuppen, er på en delt andenplads i Premier League og er stadig med i Champions League.

Men tidligere på ugen skete så en Arsenal Classic – et nederlag på hjemmebane...