Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Dec 28, 2017

De britiske trænere har – fraregnet Sir Alex – bestemt ikke domineret Premier League de sidste 25 år. De er trænere i klubber under toppen og hentes ofte ind for at redde klubber, der er tæt på nedrykning.

Moyes, Big Sam, Pardew, Redknapp, Hodgson. Alle store britiske trænernavne – men ingen af dem har...


Dec 22, 2017

Julen – og det travle juleprogram i Premier League står for døren. I denne uge af Genpres Special – Premier League – går vi tæt på verdens største liga.
Manchester City ligner et ret sikkert bud på en mester. De lyseblå fra Nordengland tordner derud af – og de har et ret let juleprogram, så mesterskabet...


Dec 18, 2017

Tom has gone to his old hometown, London, where he in this week’s podcast talks to Football Supporters Federation and Supporters Direct.

The two organizations work for fan rights on different levels. And they’re highly needed. SD helps fans combatting horrible club owners that don’t care what is good for fans,...


Dec 15, 2017

Tom er i denne uge taget til sin gamle hjemby, London. Her taler han med Football Supporters Federation og Supporters Direct. De to organisationer arbejder med fanrettigheder på forskellige niveauer - og der er i den grad brug for dem. Supporters Direct hjælper fans med at kæmpe mod umuliusser af klubejere, der...


Dec 7, 2017

I denne uges podcast kigger vi nærmere på den kommende slutrunde til sommer.

Tom har besøg af inkarneret landsholdsfan og journalist Morten Olsen, blogredaktør Søren Sorgenfri og Tom har også talt med DR-sportens mangeårige landsholdsjournalist Andreas Kraul.

Alle glæder sig som små børn til turneringen, og...