Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Apr 21, 2017

I denne uge er Genpres rejst til London igen. Denne gang for at kigge nærmere på en af verdens mest frygtede klubber – Millwall. Klubben er kendt verden rundt for sine vilde fans. Tom Carstensen kender klubben godt og har besøgt den mange gange. I denne uges podcast taler han med blandt andet Poul Hübertz, der har spillet i Millwall – og med et par Millwallfans og en historiker, som arrangerer ture til Millwall sammen med Poul og Tom.

Vi kommer helt tæt på den ægte arbejderklasse i et af de områder, der stadig er ægte London. Et sted, hvor man – med Met Halils ord ”kæmper for hinanden, selvom det er første gang, man ser hinanden – fordi man begge er Millwall.”

Tag med til det sydlige London på denne reportage.