Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Apr 6, 2017

Denne uges Genpres gør status på Premier League so far. Tottenham har hentet lidt på Chelsea, og klubben fra den fattige del af Nordlondon lavede et vildt comeback mod Swansea efter at have været bagud 0-1 frem til 88. Minut. Kampen endte 3-1 til Tottenham.

Samtidig vandt Chelsea hjemme mod Manchester City – en af de kampe, Tottenham nok havde håbet Chelsea ville sætte point til i.

Panelet i dag består af Martin Lykkegaard Krat, der også skriver for NordicBet under navnet Conte/Nestor og af Lasse Højstrup Sørensen, der er bogaktuel med ”Liverpool i Blodet”. De to følger Premier League tæt og giver deres bud på, hvordan resten af sæsonen kommer til at forløbe.

Vi kigger også på næste sæson – kan Tottenham holde på profilerne, kommer Arsenal igen, og hvad sker der med Mourinhos United.

Lyt med og bliv meget klogere.