Preview Mode Links will not work in preview mode

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen


Hej! Og velkommen til Genpres!

Genpres er en podcast, hvor jeg , din vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Jeg taler med mine gæster om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til mig på genpres@tomcarstensen.com, hvis du har noget, du vil dele med mig.

Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Vi lyttes ved.

Jan 25, 2017

I vores første udsendelse har Genpres besøg af en landets mest berejste og vidende fodboldjournalister – Thomas Gravgaard. Han og vært Tom Carstensen har en lang snak om britisk fodboldkultur. Et emne, der står dem begge nært. Thomas har lige udgivet sin anden bog ”Hjem til fodbold”.

I samtalen kommer de omkring alt fra Gravgaards rejser og fascination af Mansfield og Huddersfield over hooliganisme, ståpladsernes fremtid i britisk fodbold – og om de mange penge ender med at ødelægge sporten.

Vært er journalist og forfatter Tom Carstensen. Han har dækket fankultur i mere end ti år og er blandt andet medforfatter til bogen Hooligan – De Danske Broderskaber. Tidligere Premier League-korrespondent for 6’eren i London.